SOMMARKURSER I STOCKHOLM

VI HAR SOMMARKURSER FÖR DIG SOM VILL DANSA EXTRA UNDER SOMMAREN. DET ÄR 5 KURSTILLFÄLLEN PER KLASS MED START V. 27

KURSERNA HÅLLS I TOMTBERGAHALLEN, HUDDINGE

I ANMÄLAN SKRIVER DU NAMN, ÅLDER SAMT DANSVANA. VILL DU GÅ FLER KURSER RÄCKER DET MED ETT MAIL DÄR DU SKRIVER ALLA KURSER DU ÖNSKAR EN PLATS I

MÅNDAGAR

IDANS SUMMER MIX – KIDS
16.30-17.30
För dig mellan 7-10 år som gillar att dansa loss till härlig musik, gammal som ny. Vi blandar den snabba stilen disco men den mer grooviga stilen hiphop, vi dansar showdans och låter våra kroppar följa med melodierna och takten.
Pris: 500kr

IDANS SUMMER – TECHNIQUE BABES
17.30-18.30
Splithopp, pirouetter och kickar, det vi alla vill kunna göra på rätt sätt med rätt teknik, det är på denna kurs vi lär oss! Vi gör allt från grundtekniken till den svårare tekniken.
Du som går denna kurs ska vara från 10 år.
Pris: 500kr

IDANS SUMMER – CONTEMPORARY FEELS
18.30-19.30
Att dansa från hjärtat och uttrycka sitt inre kan vara den bästa känslan. Här dansar vi till musik som berör och lär oss att våga kasta oss utanför vår comfort zone.
Du som går denna kurs ska vara från 10 år.
Pris: 650kr

IDANS SUMMER – SLAY QUEEN
19.30-20.30
Med kaxig och skön musik som ger oss rätt attityd dansar vi koreografier som får oss att känna oss störst, bäst och snyggast. Ta på dig klackarna så dansar vi tills fötterna brinner, det går givetvis bra att dansa utan klackar, du kommer ändå vara snyggast på dansgolvet!
Du som går denna kurs ska vara från 13 år.
Pris: 650kr

TISDAGAR

IDANS SUMMER – LET’S WORKOUT(SIDE)
17.00-18.30
Alla vill vi bli vårt starkaste jag, inifrån och ut. På denna träning är vi ute oavsett väder och tränar upp vår kondition, styrka, samarbetsförmåga och våra skrattmuskler. Vi ses på olika platser varje vecka för att få miljöombyte och nya utmaningar, tillsammans ska vi bli starkast!
Du som går denna kurs ska vara från 10 år.
Pris: 250kr

ONSDAGAR

IDANS SUMMER – NICE N’ SLOW
16.30-17.30
Lugn musik, harmoniska melodier och musikaliska rörelser. Kursen där vi dansar koreografier med teknik, floorwork och en hel del känsla och uttryck. En långsammare disco stil som passar de flesta som vill lära sig dansa graciöst och vackert.
Du som går denna kurs ska vara från 10 år.
Pris: 500kr

IDANS SUMMER – STAGE PERFORMANCE
17.30-18.30
NYA KOREOGRAFIER I OLIKA STILAR VARJE TILLFÄLLE!
Att bli en duktig dansare kräver kunskap från olika dansstilar, det kräver även närvaro och utstrålning som anpassas till den musik som spelas. Det är på denna kurs vi tränar på detta och blir de bästa scenartisterna.
Du som går denna kurs ska vara från 10 år.
Pris: 650kr

IDANS SUMMER – DISCOVIBES
18.30-19.30
Snabba stegkombinationer till snabb musik. Discodans är stilen med mycket hopp, kickar, snurrar och extremt mycket glädje. Vi tränar på att vara explosiva och musikaliska till roliga koreografier samtidigt som vi får träningsvärk i muskler vi inte trodde fanns.
Du som går denna kurs ska vara från 10 år.
Pris: 500kr

NÄR DU ANMÄLT DIG TILL IDANS SOMMARKURSER HAR DU GODKÄNT IDANS VILLKOR