SOMMARKURSER NYKÖPING

VI HAR SOMMARKURSER FÖR DIG SOM VILL DANSA EXTRA UNDER SOMMAREN. DET ÄR 3 KURSTILLFÄLLEN PER KLASS MED START V. 21

KURSERNA HÅLLS I SLÄBROSKOLANS GYMNASTIKSAL, NYKÖPING

I ANMÄLAN SKRIVER DU NAMN, ÅLDER SAMT DANSVANA

Pris för 1 kurs (3 tillfällen)
350:-

SUMMERPAKET

PAKET 1 – CLOUDY – 550:-
2 valfria kurser

PAKET 2 – WINDY – 800:-
3 valfria kurser

PAKET 3 – SUNNY – 1000:-
4 valfria kurser

TISDAGAR

IDANS SUMMER MIX – KIDS
16.00-16.45
För dig mellan 5-7 år som gillar att dansa loss till härlig musik, gammal som ny. Vi blandar den snabba stilen disco men den mer grooviga stilen hiphop, vi dansar showdans och låter våra kroppar följa med melodierna och takten.IDANS SUMMER – DISCO WORKOUT
16.45-17.30
På denna klass tränar vi tills svetten rinner, vi blir starkare och tränar upp rätt kondition för oss dansare. Musiken är på hela passet och kroppen från topp till tå får jobba på ett roligt och effektivt sätt, det bästa fyspasset helt enkelt!
Från 10 år.IDANS SUMMER – COMPETITION PREP
17.30-18.30
För alla tävlingsdansare i alla stilar, vi tränar inför tävling och blir coachade i rätt riktning! Vi kör tävlingsrundor och visar upp våra dansminuter för varandra.

ONSDAGAR

IDANS SUMMER – DISCOVIBES BRONS SILVER
16.00-17.00
Snabba stegkombinationer till snabb musik. Discodans är stilen med mycket hopp, kickar, snurrar och extremt mycket glädje. Vi tränar på takt, att vara explosiva och musikaliska till roliga koreografier.IDANS SUMMER – STAGE PERFORMANCE
17.00-18.00
NYA KOREOGRAFIER I OLIKA STILAR VARJE TILLFÄLLE!
Att bli en duktig dansare kräver kunskap från olika dansstilar, det kräver även närvaro och utstrålning som anpassas till den musik som spelas. Det är på denna kurs vi tränar på detta och blir de bästa scenartisterna.
Från 10 år.IDANS SUMMER – DISCOVIBES GULD – SUPERSTAR
18.00-19.00
Snabba stegkombinationer till snabb musik. Discodans är stilen med mycket hopp, kickar, snurrar och extremt mycket glädje. Vi tränar på takt, att vara explosiva och musikaliska till roliga koreografier.

NÄR DU ANMÄLT DIG TILL IDANS SOMMARKURSER HAR DU GODKÄNT IDANS VILLKOR