IDANS avslutningsshow HT-21

ELLAS VÄRLD

Den 27 november är det dags för IDANS dansskolor att äntligen (!!!) få ha en dansuppvisning som avslutning för HT-21.

Eftersom vi är 2 dansskolor i olika städer kommer vi att mötas på mitten och ha avslutningen i Gnesta. Hallen heter Frejahallen och adressen är Frejavägen 10, 64632 Gnesta.

Temat för terminens show är ”Ellas värld” och alla grupper har ett eget nummer som ska framföras på scenen. Showen bjuder på dansnummer om Ellas år, b.la. hur pandemin har påverkat Ella, vi får följa med på hennes midsommarfirande och avsluta året ihop på nyårsafton!

Eftersom vi blivit många dansare kommer det betyda att det blir en stor publik, därför kommer vi att ha 3 shower samma dag. Alla grupper dansar i alla shower, undantag för Kids Mix i Nyköping som endast är med i show 1.  

Alla är super välkomna på våra shower, men det finns ett begränsat antal biljetter till varje show så först till kvarn gäller. Vi har en maxgräns på hur många biljetter man får köpa per person på 10 st. Biljetterna köper ni via EasyTic på denna länk

Biljettsläpp: 1 november 2021 kl. 08.00
Sista dag för biljettköp: 24 november kl. 23.30

Betalas via swish eller med bankkort

Schema för shower:

Show 1 – start 12.00 insläpp för publik 11.45

Show 2 – start 14.15 insläpp för publik 14.00

Show 3 – start 16.30 insläpp för publik 16.15

Eftersom det blir en lång dag för alla dansare så rekommenderar jag att ni packar med matlåda, mellis och vattenflaska!

Kläder som dansarna ska ha under showerna informeras det om på träningarna.

Jag och min personal ser så mycket fram emot att få visa er vad alla duktiga dansare har lärt sig och skapat med oss under denna termin, glöm inte att skriva upp i kalendern när biljettsläpp är för att inte missa köpet, för denna show vill ni INTE missa!

Varmt välkomna!
/Ida Johnson