IDANS lärare

IDA JOHNSON
ÄGARE AV IDANS

Ida började dansa på Dansstudion Lena Johnson i Hallsberg när hon var 5 år. Där dansade hon showdans innan disco blev den stora favoriten. Vid sidan av discon dansade hon även hiphop, balett & MTV style.

Ida började danstävla i Disco år 2007 i solo och duo, kort därefter även i grupp. Hon nådde högsta klasserna i alla discipliner men det var duon som låg i fokus och som den stora satsningen låg i. År 2009 kom Ida med sin parkompis med i landslaget som de tävlade för i EM och VM under 2009 och 2010. De största framgångarna för duon var SM silver 2009, 2a i NM 2009, 8a i VM 2009, 11a i EM 2010 och slutligen SM guld 2010.

Ida började undervisa hos Lena Johnson när hon var 15 år och tog då sin första utbildning inom Sveriges dansorganisation (SDO). Hon har sedan dess undervisat på heltid på olika dansskolor. 2015 flyttade Ida till Stockholm för att undervisa på Baders Academy of Dance som ägs av Tobias Bader och vidareutbildade sig med sin andra utbildning inom SDO.

Ida undervisar i kidsmix, konstnärlig dans, feminine vibe, discoslow, stage performance, teknik, tävlingscoaching, disco, och disco workout på IDANS Dansskola i Nyköping och Stockholm.

FILIPPA GUVÉUS

Filippa har dansat sen hon var 5 år och idag tävlar hon aktivt i disco solo i superstarklass, duo i starklass samt grupp i championklass. Hon tävlar även i konstnärlig dans samt discoslow.

Filippa har steg 1 i disco utbildning i SDO och kommer att undervisa i Disco, Disco slow samt tävlingscoachning på IDANS Dansskola i Nyköping.

ELINA FITINGHOFF NORDIN

Elina har dansat i mer än 20 år samt tävlat i disco i 10 år. Under hennes karriär som tävlingsdansare blev Elina uttagen till EM och VM för att representera det svenska landslaget internationellt i gruppdisco.

Elina tog sin första och andra utbildning i SDO 2017-2018. Hon har efter det vidareutbildat sig genom att läsa idrottspsykologi på GIH. Elina började undervisa 2013 och har stor erfarenhet av disco och konstnärlig dans som modern, jazz och show.

Elina undervisar i disco, slow, konstnärlig dans, teknik i disco och slow, stage performance och disco workout på IDANS Dansskola i Stockholm.

ALVA LARSSON

Alva har dansat sen hon var 9 år och tävlar aktivt i disco både i solo och duo i Superstar klass samt grupp i championklass. Hon tävlar även i discoslow och hiphop.

Alva har gått steg 1 i disco av SDOs utbildningar och gick danslinje på Södra latin i Stockholm. Alva kommer att undervisa i hiphop och konstnärlig dans på IDANS Dansskola i Stockholm.

ALICE ABREU

Alice har dansat till och från så länge hon kan minnas men det var år 2016 som hon började med discodansen som direkt blev det stora intresset.
Alice har utöver discon dansat, och dansar vissa stilar fortfarande, hiphop, disco slow, modern, jazz och feminine vibe.

Alice tävlar aktivt i disco, disco slow och modern där hon är i Sveriges näst högsta klasser. Hon kommer att undervisa i konstnärlig dans och teknik på IDANS Dansskola i Nyköping.